Betalen met iDeal
Altijd snel in huis
Gratis vanaf 40 euro

Duurzame kwaliteitskoffie. eenvoudig besteld, zo in huis

Koffiebonen kopen voor thuis? Met de koffie van Vanneau Espresso beleef je de lekkerste koffie thuis op de bank of aan de keukentafel. Met aandacht gebrand, voor een bijzonder koffiemoment voor jezelf of met elkaar. Probeer één van de karaktervolle smaken van Vanneau Espresso en laat je verrassen! Eenvoudig besteld, verse bonen zo bij je thuisbezorgd.

Onze bonen worden op ambachtelijke wijze gebrand: langzaam, gelijkmatig en lucht gedroogd.

Bestel nu simpel en snel je koffie in onze webshop waar je gemakkelijk betaald met Ideal.

Wil je onze koffie eerst proberen kom dan langs in onze koffiebar Vanneau Cafe – Dokter van Dalelaan 9 in Ermelo – en laat onze baristas jouw favoriete koffie maken.

Koffiebonen

Barista
Barista's Secret Yirgacheffe Heirloom
€ 12,50
250g
1 kg
bestellen
Ethiopia Sidamo
Vanneau Selection Ethiopia Sidamo
€ 10,00
250g
1 kg
bestellen
Colombia Caturra
Vanneau Selection Colombia Caturra
€ 10,00
250g
1 kg
bestellen
VE Espresso Dark Roast
Espresso Dark Roast
€ 7,50
250g
1 kg
bestellen
VE Lungo
Lungo Dark Roast
€ 8,50
250g
1 kg
bestellen
Peru decaf
Peru decaf
€ 10,00
250g
1 kg
bestellen
Betalen met iDeal
Altijd snel in huis
Gratis vanaf 40 euro

Vers van de brander

Constante kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend. Daarom branden wij onze bonen op ambachtelijke wijze, in kleine hoeveelheden, om de versheid van onze koffiebonen te garanderen. Voor het behoud van de aroma's worden de bonen langzaam gebrand en lucht gedroogd. Dit intensieve proces, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van toevoegingen of smaakversterkers, resulteert in een overheerlijke en volle smaak, die elke koffiedrinker positief doet verwonderen. Puur natuur, een gezonde keuze voor thuis! 


Tip van de barista

Thuis maak je de beste koffie met een espressomachine. Met dit apparaat maal je de bonen zelf en zet je een heerlijke verse koffie americano of espresso. Stel op de machine de sterkte van de koffie in naar gelang van smaak. Wil je een koffiespecialiteit als een cappuccino of een café latte? Kies dan voor een koffiemachine met automatische melkopschuimer. Heerlijk genieten! De vrijgekomen geuren brengen je huis en jezelf in Italiaanse sferen. Ciao, gusta una deliziosa tazza di caffè!

Echte koffiebonen

Vanneau Espresso biedt verschillende smaken: Vanneau Espresso Dark Roast en Lungo Dark Roast zijn samengesteld uit een mix van Arabica en Robusta bonen. Deze blends zijn met zorg geselecteerd voor thuis. Vanneau Espresso Selection zijn koffies van de allerhoogste kwaliteit – single origin en met een medium branding. Ze laten je kennis maken met wat de wereld aan koffie te bieden heeft.  Koop je de koffiebonen van Vanneau Espresso dan kies je voor biologische en duurzame koffie die staat voor goede zorg voor het milieu en de boeren. De bonen worden zo verbouwd dat de ecosystemen worden beschermd, rekening houdend met mens en dier. Ook thuis genieten van verantwoorde koffie? Vanneau Espresso maakt de beste koffiebonen voor iedereen toegankelijk. Bestel online of bezoek één van onze verkooppunten.

Waar te koop?

Partners van Vanneau Espresso

ERMELO: Café de Molenaer, Vanneau Café. UTRECHT: FLFL    GARDEREN: Ons Lagerhuys. OOSTWOLD: Bed & Breakfast Johanna's PUTTEN: Lekker Blauw, Buxus bloemenatelier 
brandende vraag?
neem contact op
Realisatie: Exitus ICT
Tekstschrijven en SEO optimalisatie: AdActive