Betalen met iDeal
Altijd snel in huis
Gratis vanaf 40 euro

Exclusieve koffiebonen kopen doe je online

Onze bonen, een klasse apart

De koffiebonen van Vanneau Espresso beleven? Wij maken exclusieve koffie voor iedereen bereikbaar! Koffiebonen kopen doe je namelijk eenvoudig via onze webshop. Bekijk ons assortiment, selecteer jouw smaak en bestel. Jouw bestelling nemen we direct af na het branden van de bonen. Gegarandeerd vers, geleverd bij je thuis of op het werk.

Koffiebonen

Barista
Barista's Secret Yirgacheffe Heirloom
€ 12,50
250g
1 kg
bestellen
Ethiopia Sidamo
Vanneau Selection Ethiopia Sidamo
€ 10,00
250g
1 kg
bestellen
Colombia Caturra
Vanneau Selection Colombia Caturra
€ 10,00
250g
1 kg
bestellen
VE Espresso Dark Roast
Espresso Dark Roast
€ 7,50
250g
1 kg
bestellen
VE Lungo
Lungo Dark Roast
€ 8,50
250g
1 kg
bestellen
Peru decaf
Peru decaf
€ 10,00
250g
1 kg
bestellen

Espresso bonen?

De beste koffiebonen voor de perfecte espresso. Espresso is een Italiaanse manier van koffiezetten. Hoewel er geen speciale espressobonen bestaan, bezit Vanneau Espresso de juiste eigenschappen voor het bereiden van een goede espresso. Door het langzaam en gelijkmatig branden van de bonen, worden de oliën en heerlijke aroma’s optimaal ontwikkeld. Voor het behoud van de smaak worden de koffiebonen lucht gedroogd. Koffiebonen, vol van smaak, krachtig en toch verfijnd. Ideale ingrediënten voor een overheerlijke espresso met een mooie cremalaag.

Onze koffiebonen

Ons assortiment koffiebonen bestaat uit vele verschillende smaken en aroma's.

Met Vanneau Espresso Selection haal je het beste van wat er te bieden is aan koffie in huis. Deze specialty coffees zijn van uitmuntende kwaliteit – single origin en met een medium branding laten je kennis maken met wat de wereld aan koffie te bieden heeft. Zo hebben we een koffie uit ieder wereld deel; het is haast fascinerend om te ervaren hoe veel impact de plaats, weersomstandigheden en de variëteit van de Arabica boon hebben op deze koffies in smaak en geur. Laat je meenemen en ervaar de verschillende werelddelen met onze speciality coffees.  

Vanneau Espresso Dark Roast en Lungo Dark Roast zijn blends met koffiebonen uit Mexico, Peru, Colombia en Indonesië. Deze blends zijn een perfecte mix van Arabica en Robusta. De Arabica koffieboon staat bekend als mild aromatisch. De Robusta boon heeft een pittige smaak en bevat meer cafeïne dan Arabica. De samenstelling van deze twee bonen verschilt per soort en smaak. Welke boon je ook kiest. Het drinken van een koffie americano, cappuccino of espresso is een kwestie van smaak. Zo is de Vanneau Espresso Strong krachtig met een mooie zware afdronk en heeft de Vanneau Espresso Medium juist meer een lichte smaak met de tinten van noten en pure chocolade.

Klinkt goed? Probeer dan een van onze zakken en laat je verrassen!

koffie, door vakmanschap vol van smaak!

De koffiebonen van Vanneau Espresso staan bekend om het intensieve productieproces. Slow roasted en lucht gedroogd, voor 100% behoud van de smaak van de koffieboon. Gebrand in kleine batches, om zo de versheid van de bonen te garanderen. Voordat de bonen in de branderij aankomen, is er al een heel proces doorlopen. Door de telers, de oogsters, de melangeur en de transporteur. Bekijk hieronder het ambachtelijke koffieproductieproces. Van bes tot boon, naar een onmiskenbare smaak.
oogsten
ontpulpen
branden

Oogsten

Onze koffiebonen worden geoogst van koffieplanten die groeien in tropische gebieden rond de evenaar. Doordat het vruchtvlees van de koffiebessen na het oogsten snel kan bederven, moeten de vruchten snel verwerkt worden. 

Laten we koffiedrinken


maak nu een afspraak
Realisatie: Exitus ICT
Tekstschrijven en SEO optimalisatie: AdActive